19.01.2024

4-6 Yaş Kur'an Kurslarında Ara Tatil Etkinliği ve Karne Töreni

4-6 Yaş Kur'an Kurslarında Ara Tatil Etkinliği ve Karne Töreni Gerçekleştirildi.

Sömestr tatili münasebetiyle Hacı Sayalı-Kasım Akbaba 4-6 yaş Kur'an Kursumuzda gerçekleştirilen karne programına İlçe Müftümüz Sn. Orhan AÇAN iştirak etti.

Sn. AÇAN programın hazırlanmasında emeği geçen başta Kurs Öğreticimiz Nihal KARADAĞ olmak üzere bütün velilerimize teşekkür etti. Ayrıca velilerin 4-6 yaş Kur'an Kursunu tercih ettikleri ve Kur'an öğrenimine teşvik noktasındaki gayretlerinden dolayı kendilerini tebrik etti.

Miniklerin ara tatilde de öğrendiklerini tekrar etmelerini tavsiye eden Müftümüz, miniklere karnelerini ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayını olan ‘Zehra’nın Hadis Günlüğü’ ve ‘En Sağlam İp’ isimli kitapları takdim ederek, fotoğraf çekimiyle program sona erdi.