Akyaka Müftülüğü

15.06.2016

İlçe Müftümüz

BURHAN AL

27/09/1982 Tarihinde Samsun İlinin Vezirköprü ilçesinde doğdum. ilkokul okurken aynı zamanda hafızlığımı da ikmal ettim.2001 yılında Vezirköprü İmam-Hatip Lisesi'nden, 2005 yılında da 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldum. 2004 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam-Hatip olarak görev yapmaya başladım.2012 yılında, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezinde eğitim görmeye başladım ve buradan 2015 yılında mezun oldum. Mezuniyetimin ardından Ordu İl Müftülüğüne Vaiz olarak atandım. İki yıl burada görev yaptıktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığınca açılan İlçe Müftülüğü sınavını kazanarak 28/11/2017 tarihinde Kars İli Akyaka İlçesine Müftü olarak atandım ve halen bu görevi yürütmekteyim. Diğer taraftan Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde yüksek lisans çalışmama devam etmekteyim. Evli ve üç çocuk babasıyım.