28.01.2021

Dursun SEKMEN
                                                                                              İlçe Müftüsü

Öz Geçmiş

Ordu'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ordu'da tamamladı. 2005 yılında İmam-Hatip, 2009 yılında  İlahiyat Önlisans Programını bitirdi. 2016 yılında Karabük Üniversitesi İlahiyat fakültesini bitirdi. 2020 yılında vaiz oldu. 16.12.2020 tarihi itibariyle Kars Akyaka ilçesine müftü olarak atandı. Evli ve dört çocuk babası olup halen bu görevi yürütmektedir.

• 2006 Bilgisayar Operatörlüğü-işletmenliği sertifikasını aldı.

• 2009 Anadolu Üniversitesi İlahiyat Önlisans Programını bitirdi.

• 2016 Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

• 2016 yılında Pedagojik Formasyon Programını bitirerek belge almaya hak kazandı.

• 2020 Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezinden mezun oldu.

Hobileri

Güncel meseleleri takip etmek, kitap okumak, yüzmek, gezmek, öğrenci okutmak, vaaz etmek.